dissabte, 14 d’agost de 2010

Panamà cow


Heu vist mai unes vaques barallant-se per veure quina es pot cruspir un barret? Doncs aquí en teniu la prova. Va ser a l’última jornada que vam fer del GR11, quan descendíem del Puigmal i ja baixàvem cap a Puigcerdà. Veníem carenejant per la línia fronterera i vam aturar-nos a descansar per allà al Pla de les Salines, una mica abans d’arribar al Coll de la Creu de Meians. Al pla hi havia força vaques i cavalls pasturant, i quan aquelles es van adonar que trèiem els entrepans van començar a apropar-se per mirar de pescar alguna cosa. Hi deuen estar acostumades, ja que fins allí arriba una pista pavimentada que puja de la part francesa i hi havia alguns cotxes aparcats.El cas és que el Jordi va començar a donar pa a les vaques i als cavalls i ja no ens els vam poder treure de sobre. De sobte, una ràfega de vent li va treure el barret del cap al Popi i les vaques de seguida s’hi van abraonar a sobre. Va ser un espectacle, veure les vaques barallant-se per un barret. Quin tip de riure!
Val a dir que a l’amo del barret no li va fer gens ni mica de gràcia. Tan cofoi que anava ell amb el seu barret de “panamà”. I a fe de déu que deuria ser de palla bona, el barret. Les vaques, si més no, van quedar molt satisfetes. El cas és que al la vora del Cim de Coma Morera el nostre amic es va quedar sense barret i la resta ens fam fer un panxada de riure.

3 comentaris:

elur ha dit...

l'estiu passat, al Circ de Concròs vam haver de marxar a més córrer, les vaques venien mig desbocades per arreplegar-nos el menjar, si ens en descuidem tomben a la meva germana just quan els hi donava l'esquena :/

pobre barret! jejeje

petons!

isnel ha dit...

De debò que se'l van menjar? Uala! Sí que tenen gana, aquestes bèsties! De què devia tenir gust la llet, després? ;)

Ramon Aladern ha dit...

Elur, veig que tu també has tingut les teves aventurilles "vaqueres" ;) la veritat és que n'hi havia un fotimer per tot arreu. I de cavalls també.

Isnel, no vegis tu com se'l rifaven. Totes les vaques boges darrere el barret. Saps a què devia tenir gust? Doncs, potser... a les idees de l'amo del barret! :)))